Кравчук, Наталія МиколаївнаБегаль, М. П.2014-03-172014-03-172013Кравчук, Н. М. Розроблення рецептури нового виду замороженого десерту / Н. М. Кравчук, М. П. Бегаль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 142–145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13150Обґрунтовано і розроблено рецептури нового функціонального продукту – замороженого десерту, що не містить продуктів тваринництва. Invented new recipe of new functional product – frozen desert, that doesn’t contain in gradients of animal.uk-UKзаморожений десертfrozen dessertsсоєве молокоsoy milkструктуракафедра технології харчування та ресторанного бізнесуstructureРозроблення рецептури нового виду замороженого десертуThesis