Розроблення рецептури нового виду замороженого десерту - Кравчук, Наталія Миколаївна; Бегаль, М. П. (My University, 2013)
Обґрунтовано і розроблено рецептури нового функціонального продукту – замороженого десерту, що не містить продуктів тваринництва. Invented new recipe of new functional product – frozen desert, that doesn’t contain in gradients of animal.
Keywords: заморожений десерт; frozen desserts; соєве молоко; soy milk; структура; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; structure