Ландшафтний дизайн закладів готельно-ресторанного господарства - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2021)
В роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. також наведено особливості створення ландшафтного дизайну закладах готельно-ресторанного господарства у послідовному проектуванні середовища з використанням природних елементів. The results of researches of domestic and foreign experts of the hospitality industry are used in the work. also features of creation of landscape design in establishments of hotel and restaurant economy in consecutive designing of the environment with use of natural elements are resulted.
Keywords: дизайн; design; ландшафт; landscape; заклади готельно-ресторанного господарства; establishments of hotel and restaurant economy; кафедра готельно-ресторанної справи