Ткаченко, Олена ВалеріївнаНауменко, Ксенія АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-09-222016-09-222016Ткаченко, О. В. Формування забарвленості пива та методи їx виявлення / О. В. Ткаченко, К. А. Науменко, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 132-134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24140Серед слабоалкогольних напоїв пиво, за умови нормованого його споживання втамовує спрагу, що пояснюється наявними мінеральними речовинами і вуглекислотами, які розширюють капілярні судини слизової оболонки органів травлення. Among soft drinks beer, provided normalized consumption quenches thirst, because of the existing minerals and carbon dioxide that expand capillary vessels of the mucous membrane of the digestive system.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівслабоалкогольний напійзабарвленість пиваоцінка кольору пивазберігання пиваlow-alcohol drinkcoloration beerevaluation of the color of beerstorage of beerФормування забарвленості пива та методи їx виявленняOther