Скуріхіна, Л. А.Губан, О. Ю.Галенко, Олег Олександрович2015-07-032015-07-032012Скуріхіна, Л. А. Розробка технологій харчових продуктів радіопротекторної дії / Л. А. Скуріхіна, О. Ю. Губан, О. О. Галенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22–23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21521В результаті проведених експериментів по створенню рецептур було визначено, що використання рослинної сировини, бобових і круп в жирових емульсіях дозволило отримати продукти, здатних відновлювати повноцінне функціонування життєво важливих систем організму і підвищенню його загальної резистентності в умовах радіаційного забруднення. As a result of experiments on creation of recipes, it was determined that the use of plant material, legumes and cereals in fat emulsions allowed to obtain products that can restore the full functioning of vital systems and raises the overall resistance in terms of radiation contamination.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівхарчові продуктипродукти радіопротекторної діїрозробка технологійtechnology developmentProducts radioprotective actionfoodРозробка технологій харчових продуктів радіопротекторної діїOther