Мельник, Людмила МиколаївнаШейко, Таміла Володимирівна2013-04-232013-04-232010Патент на корисну модель № 48700, UA МПК (2009) С12Н 1/00. Cпосіб очищення овочевого соку / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник. – u 200911207 ; заявл. 04.1.2009 ; опубл. 25.03.2010, Бюл. № 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7614Спосіб очищення овочевого соку, що передбачає вилучення пектинових речовин, який відрізняється тим, що вилучення пектинових речовин проводять шляхом адсорбційного очищення соку природним вуглецевовмісним мінералом – шунгіт у концентрації 2,44-4,76 мас.% при тривалості оброблення 20-30 хв. The purification process of vegetable juice, pectin provides for seizure, characterized in that the removal of pectin is carried out by adsorption of carbon-containing mineral natural juice - schungite concentration 2,44-4,76 wt.% If the processing time of 20-30 min.otherадсорбціяшунгітпектиниовочевий сікadsorptionpectinvegetable juiceshungiteкафедра процесів і апаратів харчових виробництвСпосіб очищення овочевого соку (патент на корисну модель №48700)Other