Використання спрямованих повітряних потоків у технології виробництва борошна - Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2008)
В статті розглянуто розвиток технічних систем повторного використання повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Наведено середні показники зміни вологості продуктів помелу в залежності від пори року. Development of the technical systems for recurrent using of air from pneumatic and aspiration systems was considered. The average data of changing the moisture of the grinding products was shown accordingly to the year seasons.
Keywords: борошно; спрямовані повітряні потоки; розмел; пневмотранспортні установки; flour; directed air streams; grinding; pneumatic conveying systems; кафедра технології зберігання і переробки зерна