Управління конкурентоспроможністю персоналу підприємства - Бадах, Юлія Петрівна; Драган, Олена Іванівна (My University, 2014)
В умовах ринкових відносин на конкурентоспроможність підприємства впливає забезпечення конкурентоспроможності персоналу. Які б нові технології не впроваджували на підприємстві, як би позитивно не впливали фактори зовнішнього середовища на діяльність організації, без висококваліфікованого персоналу, готового до цих змін, підприємство не зможе досягти бажаних результатів. Конкурентоспроможний персонал організації - це вагома частина конкурентоспроможності організації. In market conditions affecting the competitiveness of enterprises to ensure competitiveness staff. Whatever new technology is not implemented in the company, as it were positively influenced by environmental factors on the activities of the organization, without highly trained staff ready for these changes, the company will not achieve the desired results. Competitive staff organization - a significant part of competitiveness.
Keywords: управління конкурентоспроможністю; персонал; підприємство; competitiveness management; personnel; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту