Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2018-05-212018-05-212017Устименко, І. М. Наукове обгрунтування складу молочно-білкового зернистого продукту / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 354.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27490Науково обґрунтовано склад молочно-білкового зернистого продукту. У складі жирової фази продукту використано харчову емульсію з масовою часткою жиру 50 % на основі замінника молочного жиру “Віолія-молжир 3”, що отримують методом ензимної переетерефікації. Розроблений харчовий продукт відповідає нормативним вимогам за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Scientifically substantiated composition of protein-fatty dairy product. As part of the fat phase of the product, a food emulsion with a mass fraction of fat 50% based on the substitute of milk fat "Violia-molzhir 3", which is obtained by the enzyme transesterification method, was used. The developed food product meets the regulatory requirements for organoleptic and physico-chemical indicators.uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionказеїнат натріюsodium caseinateмолочно-білковий зернистий продуктmilk-protein granular productкафедра технології молока і молочних продуктівНаукове обґрунтування складу молочно-білкового зернистого продуктуOther