Аналіз слабообумовлених лінійних алгебраїчних систем - Люлька, Дмитро Миколайович; Хоменко, С. А.; Мартиненко, Михайло Антонович (My University, 1999)
Лінійна система алгебраїчних рівнянь є слабообумовденою тоді, коли малі зміни коефіцієнтів або правих частин приводять до значних змін її розв'язків. Linear system of equations is a weakly description when small changes in the coefficients or the law often leads to significant changes in its decisions.
Keywords: лінійна система; linear system; механічні процеси; mechanical processes; рівняння; equations; матриця; matrix; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування