Форми міжнародних розрахунків в зовнішньоекономічній діяльності підприємства - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
Розкрито характерні відмінності у формах міжнародних розрахунків: за ціною, ризиком та обсягом зобов’язань банківських установ, щодо участі та відповідальності у процедурі переказу коштів між учасниками зовнішньоторговельних угод.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; банківські операції; міжнародні розрахунки; форми міжнародних розрахунків; документарний акредитив; інкасо