Дослідження тендерних стереотипів в політичному житті України - Гринюк, Юлія Михайлівна (My University, 2015)
Формування новітніх гендерних тенденцій в публічній політиці обумовлено розвитком процесів демократизації суспільства. Формирование новых гендерных тенденций в публичной политике обусловлено развитием процессов демократизации общества. Formation of new gender trends in public policy due to the development of democratization of society.
Keywords: стереотипи; тенденція; політика; стереотипы; политика; тенденция; stereotypes; trend; politics