Ефективність реформування механізму державного регулювання зовнішньоекономічних зв’язків харчової промисловості - Кириченко, Ольга Миколаївна (My University, 2001)
Виділено завдання та складові елементи економічного механізму регулювання зовнішньоекономічних зв’язків
Keywords: регулювання; механізм; регулирование; механизм; regulation; the mechanism; кафедра економіки праці та менеджменту