Хеджування ризику переказу коштів за допомогою документарного акредитива - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2012)
Документарний акредитив є поширеною формою міжнародних розрахунків, застосування якого регулюються «Уніфікованими правилами та звичаями для документарних акредитивів» про приєднання до яких заявили усі банки, що обслуговують міжнародні розрахунки. Documentary letter of credit is a common form of international payments, the use of which is governed "Uniform Customs and Practice for Documentary Credits" of accession which said all banks that serve international payments.
Keywords: документарний акредитив; ризик; переказ коштів; money transfer; documentary credit; risk; кафедра економіки праці та менеджменту