Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2014-03-192014-03-192011Вашека, О. М. Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : IV міжнар. міжгалузева науково-прак. конф., 7-9 квіт. 2011 р.: матеріали конф. – Донецьк, 2011. – С. 205–206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13245Наведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.порошок із морквизбагачене вершкове маслодисперсністьcarrot powderenrichment butterdispersionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового маслаThesis