Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла - Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2011)
Наведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.
Keywords: порошок із моркви; збагачене вершкове масло; дисперсність; carrot powder; enrichment butter; dispersion; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів