Маринін, Андрій ІвановичБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСвятненко, Роман Сергійович2023-12-052023-12-052023Визначення мінерального складу кисломолочного десерту з сублімованими фруктами / А. І. Маринін, У. Г. Бандура, Т. Г. Осьмак, Р. С. Святненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХІ Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 187-188https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41714Розроблення та удосконалення вже існуючих технологій кисломолочних продуктів є актуальним в науковій роботі. Результати таких досліджень потрібні для розширення асортиментного ряду десертів. А комбінування тваринної та рослинної складової дозволить створювати продукт, що відповідає сучасним принципам нутриціологіїкисломолочний десертсублімовані фруктисироваткові білкипроблемно-науково дослідна лабораторіякафедра технології молока і молочних продуктівwhey proteinssour milk dessertfreeze-dried fruitВизначення мінерального складу кисломолочного десерту з сублімованими фруктамиThesis