Методи Монте-Карло - Волощенко, О. П.; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2010)
Доповідь про використання програми MathCad для розв’язання задач, які відносяться до методу Монте-Карло. Report on the use of the program MathCad to solve problems that are related to the Monte Carlo.
Keywords: програма MathCad; метод Монте-Карло; розв’язання задач; problem solving; methods of Monte-Carlo; program MathCad; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.