Виробництво вина типу «Херес» - Непокритов, Олег Іванович; Гречко, Ніна Яківна (My University, 2000)
Історичний огляд одержання вин типу херес. Традиційна іспанська технологія - одержання виноматеріалів та вин. Основні марки вин. Особливості хересних дріжджів. Вплив хімічних і біохімічних процесів під час хересування вина.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; Херес