Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста.
Keywords: пісочне печиво; песочное печенье; shortbread; пюре сирої моркви; пюре сырой моркови; mashed raw carrots; пюре вареної моркви; пюре вареной моркови; mashed cooked carrots; каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»; каротиносодержащийнаполнитель «Морковный мед»; filler containing carotene «Carrot Honey»; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції