Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаДоценко, Віктор ФедоровичКорецька, Ірина Львівна2014-11-102014-11-102013Задорожня, О. С. Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. – К. : НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 499–500.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18131У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста.uk-UKпісочне печивопесочное печеньеshortbreadпюре сирої морквипюре сырой морковиmashed raw carrotsпюре вареної морквипюре вареной морковиmashed cooked carrotsкаротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»каротиносодержащийнаполнитель «Морковный мед»filler containing carotene «Carrot Honey»кафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗбагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиноюThesis