Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКоваленко, Сергій ВолодимировичКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2018-05-172018-05-172017Коваленко, С. В. М’ясні продукти для людей з активним способом життя / І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, присвяченої 50-річчю заснування ХДУХ. - Харків, 2017. – С. 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27444Раціональне харчування являється одним з найважливіших факторів здорового способу життя, що стимулює людей до занять спортом, вживання корисної, екологічно чистої їжі, з’являється сенс позбутися від шкідливих звичок та зайвої ваги. Більшість людей бажає вживати найбільш якісні, низькокалорійні та смачні харчові продукти, до яких відносяться і м’ясні. Враховуючи важливу роль харчових волокон у харчуванні, зростає необхідність збагачення ними м’ясних продуктів. Rational nutrition is one of the most important factors in a healthy lifestyle, which stimulates people to exercise, use of useful, environmentally friendly food, it makes sense to get rid of bad habits and excess weight. Most people want to use the best quality, low-calorie and delicious foods that include meat. Given the important role of dietary fiber in the diet, the need for enriching them with meat products is increasing.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврослинна сировинаvegetable raw materialsм'ясні продуктиmeat productsнутрієнтиindiansМ’ясні продукти для людей з активним способом життяThesis