Дебіторська заборгованість: облік за міжнародними та національними стандартами - Дьякова, Надія Ігорівна (My University, 2014)
Облік дебіторської заборгованості має певні особливості як у вітчизняній так і в зарубіжній практиці. The account receivable has certain characteristics both in domestic and in foreign practice.
Keywords: дебіторська заборгованість; облік; міжнародні стандарти; receivables; accounting; international standards