Сімурова, Наталія ВячеславівнаЗінченко, Наталія ЮріївнаМамчур, Ольга Олегівна2016-05-172016-05-172015Сімурова, Н. В. Соціально-еволюційні аспекти національних традицій харчування / Н. В. Сімурова, Н. Ю. Зінченко, О. О. Мамчур // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – C. 170-171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23321Одним з основних критеріїв якості життя людини, поряд з екологією, умовами праці і відпочинку, заробітною платою, соціальним забезпеченням, дотриманням прав і свобод тощо, є здорове харчування. One of the main criteria of quality of life, along with the environment, working conditions and rest, wages, social security, human rights and freedoms, etc., is a healthy food.uk-UKкафедра харчової хіміїсоціально-еволюційні аспектинаціональниі традиції харчуванняздорове харчуванняsocial and evolutionary aspectsnational food traditionshealthy eatingСоціально-еволюційні аспекти національних традицій харчуванняOther