Ковтун, Каріна СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПротченко, Артур С.2015-05-252015-05-252014Ковтун, К. С. Використання тапіоки у десертних кремах / К. С. Ковтун, О. В. Арпуль, А. С. Протченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 35-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20701Розглядалась можливість розширення асортименту десертних кремів за рахунок заміни желатину на тапіоку з подальшою зміною структури та консистенції крему. The possibility of expanding the range of dessert creams by replacement of gelatin in tapioca with further restructuring and the consistency of cream.uk-UKмолекулярна кухнядесертні кремитапіокаmolecular cuisinedessert creamstapiocaкафедра готельно-ресторанної справиВикористання тапіоки у десертних кремахOther