Тарасова любов - Івасенко, Анастасія Олександрівна (My University, 2014)
У роботі досліджено тему кохання у творчості Тараса Шевченка. In this work the theme of love in the works of Taras Shevchenko.
Keywords: Тарас Шевченко; почуття; письменник; Taras Shevchenko; feeling; writer