Маркетинговий інструментарій харчового ритейлу на прикладі торговельної мережі «Сільпо» - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2023)
Описуються практичні підходи застосування сучасного маркетингового інструментарії в ритейл-бізнесі на прикладі харчового мережевого ритейлера "Сільпо". Practical approaches to the use of modern marketing tools in the retail business are described on the example of the food chain retailer "Silpo".
Keywords: маркетинг; маркетинг в сфері ритейлу; маркетинг харчового ритейлу; харчовий ритейл; торговельна мережа Сільпо; marketing; marketing in the field of retail; food retail; Silpo trade network; кафедра маркетингу