Дослідження мінерального складу молока для дитячого харчування - Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2014)
Не тільки коров'яче молоко може використовуватися у виробництві дитячих сумішей, а є й інші види молока, склад яких більш наближений до складу жіночого молока, яке є ідеальним продуктом для вигодовування новонароджених. Not only cow's milk can be used in the manufacture of infant formula, but there are other types of milk, whose composition is closer to the composition of human milk, which is an ideal choice for infant feeding.
Keywords: дитяче харчування; мінеральний склад; молоко; baby food; mineral composition; milk; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів