Фурсік, Оксана ПетрівнаПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор Мирославович2018-05-212018-05-212016Патент на корисну модель №112240 UA МПК А23L 13/40 А23L 29/206 A23L 29/275 (2016.01) Білоквмісна харчова композиція / Фурсік О. П., Пасічний В. М., Страшинський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05658 ; заявл. 26.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27482Білоквмісна харчова композиція включає білок свинячої дерми, суху молочну сироватку та білкові ізоляти рослинного походження. Додатково містить ксантанову камедь, карбоксиметилцелюлозу, гуарову камедь, карагенан, харчову добавку кремнезем. The food composition containing protein includes pork skin protein, dry whey protein and plant origin protein isolates. Additionally contains xanthan gum, carboxymethyl cellulose, guar gum, carrageenan, food additive silica.uk-UKбілоквмісна композиціятваринний білокрослинний білоккремнеземгідроколоїдиcomposition containing proteinanimal proteinplant proteinsilicahydrocolloidsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБілоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240)Technical Report