Білоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240) - Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2016)
Білоквмісна харчова композиція включає білок свинячої дерми, суху молочну сироватку та білкові ізоляти рослинного походження. Додатково містить ксантанову камедь, карбоксиметилцелюлозу, гуарову камедь, карагенан, харчову добавку кремнезем. The food composition containing protein includes pork skin protein, dry whey protein and plant origin protein isolates. Additionally contains xanthan gum, carboxymethyl cellulose, guar gum, carrageenan, food additive silica.
Keywords: білоквмісна композиція; тваринний білок; рослинний білок; кремнезем; гідроколоїди; composition containing protein; animal protein; plant protein; silica; hydrocolloids; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів