Дорохович, Антонелла МиколаївнаЗай, Ольга СтепанівнаБожок, Олександр Сергійович2015-05-122015-05-122013Патент 106158 UA, МПК А23G 3/00 (2014.01) Жувальна карамель дієтичного призначення / Дорохович А. М., Зай О. С., Божок О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201306721 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20278Жувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту та додатково містить ізомальт і фруктозу. Заявлена жувальна карамель придатна для вживання всіма верствами населення, в тому числі хворими на цукровий діабет.uk-UKцукровий діабетізомальтфруктозаглікемічний індексцукрозамінникикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівсахарный диабетизомальтгликемический индекссахарозаменителиpancreatic diabetesisomaltfructoseglycemic indexsweetenersЖувальна карамель дієтичного призначення (Патент на винахід № 106158)Technical Report