Острик, Олександр МиколайовичПетросян, Сергій АртаковичФедорова, Наталія БорисівнаОлійник, Світлана Іванівна2021-06-292021-06-292019Виникнення помутнінь у лікеро-горілчаних напоях / О. М. Острик, С. А. Петросян, Н. Б. Федорова, C. І. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34696Впровадження заходів з прогнозування та визначення якіснокількісного вмісту компонентів помутнінь напоїв дасть змогу забезпечити необхідну якість готового напою з підвищенням його дегустаційної оцінки. Implementation of measures to predict and determine the qualitative content of the components of the turbidity of the beverages will provide the necessary quality of the finished drink with increasing its tasting rating.otherлікеро-горілчані напоїliqueur beveragesпомутнінняturbidityнастоянкиtincturesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВиникнення помутнінь у лікеро-горілчаних напояхThesis