Тенденції і напрями розвитку підприємств в умовах невизначеності - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2021)
Сучасні умови господарювання характеризуються значним рівнем невизначеності та ризикованості. Для її оцінки існує Індекс невизначеності економічної політики - і в 2020році він досяг максимуму вперше з 1985 року, що було викликано пандемією COVID-19. Для розвитку підприємств в умовах невизначеності необхідно розробляти та впроваджувати ефективні гнучкі стратегії. The current business environment is characterised by a significant level of uncertainty and risk. The Economic Policy Uncertainty Index is used to measure this uncertainty, and in 2020 it reached its highest level since 1985, which was caused by the COVID-19 pandemic. To develop businesses in an uncertain environment, it is necessary to develop and implement effective flexible strategies.
Keywords: невизначеність; розвиток; ризикованість; кафедра економіки праці та менеджменту