Євлаш, Вікторія ВладленівнаКовальова, Є. О.Нікітін, С. О.Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана Олександрівна2014-03-242014-03-242013Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначення / В. В. Євлаш, Є. О. Ковальова, С. О. Нікітін, та ін. // Якість і безпека харчових продуктів : міжнарода науково-практична конференція, 14-15 листопада 2013 р. –К.: НУХТ, 2013 р. – С. 201-202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13402Проведено дослідження з формування функціонально-технологічних властивостей арахісу за використання сушіння зі змішаним тепловідведенням. Отримана сировина може бути залучена в низці технологій нових харчових продуктів зі спрямованою фізіологічною дією. Conducted a study on the formation of functional and technological properties of peanuts with dried mixed heatsink. The resulting product may be involved in a number of new technologies directed foods physiological effect.кондитерські виробиарахіссушінняфункціонально-технологічні властивостіconfectionery productspeanutsdryingfunctional and technological propertiesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФормування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначенняThesis