Основні методи аналізу господарського портфеля промислового підприємства - Максименко, Ю. І.; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2012)
Використання методів аналізу господарського портфеля підприємства є важливим підґрунтям у прийнятті ефективних управлінських рішень щодо якісної і кількісної структури асортименту, частоти оновлення та інших аспектів забезпечення високого рівня обґрунтованості товарної політики підприємства. The application of portfolio analysis of commercial enterprises is an important foundation in making effective management decisions regarding the qualitative and quantitative structure of the range, refresh rate and other aspects to ensure a high level of validity commercial policy of the company.
Keywords: матричний аналіз; матриця; ABC-аналіз; матриця Мак-Кінсі; matrix analysis; matrix; ABC analysis; matrix Mc Kinsey; кафедра маркетингу