Піддубний, Володимир Антонович2012-11-152012-11-152008Піддубний, В. А. Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях / В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2008. - № 6. - C. 66–69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3710Виконано аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях з точки зору інтересів інтенсифікації в них тепло- і масообміну, наведені порівняльні оцінки процесів.The Executed analysis of the particularities and advantage of the connecting processes in food technology with stand point interestintensification in them heat- and massex change, are brought comparative estimations of the processes.otherдискретно-імпульсні технологіїенергіярівеньструктурапотенціалтискdiscrete-pulsed technologiesenergylevelstructurepotentialpressureкафедра мехатроніки та пакувальної технікиАналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіяхArticle