Оптимізація ресурсного потенціалу банку в умовах посткризових економічних процесів на фінансовому ринку - Сілакова, Ганна Віталіївна; Чариєва, А. М. (My University, 2012)
Досліджено підходи до економічного змісту основних категорій та понять, що супроводжують процес оптимізації ресурсного потенціалу комерційного банку. Обґрунтовано необхідність удосконалення стратегічного підходу щодо оптимізації ресурсного потенціалу банку. Розроблено процедуру збалансованого формування фінансових ресурсів комерційного банку та планування активно-пасивних операцій банку. Researched approaches to economic content of the basic categories and concepts that accompany the process of optimizing resource potential commercial bank. The necessity of improving the strategic approach to optimize the resource potential of the bank. The procedure of forming sustainable financial resources and planning commercial bank active-passive operations.
Keywords: ресурси банку; ресурсний потенціал банку; ресурсна база; оптимізація ресурсного потенціалу; resource bank; resource potential of the bank; resource base; optimization of resources; кафедра фінансів