Моделювання електроенергетичних мереж із застосуванням програмного забезпечення Siemens PSS SINCAL - Жуков, Максим Юрійович; Жуков, Денис Юрійович; Зінькевич, Петро Олексійович; Копилова, Людмила Олександрівна; Балюта, Сергій Миколайович (My University, 2025)
Сучасні енергетичні системи зазнають кардинальних змін, які відбуваються з високою швидкістю. Трансформується роль окремих джерел електроенергії, змінюються методи її генерації, передачі та розподілу. Децентралізація виробництва електроенергії ускладнює процес управління мережею, що вимагає використання сучасних інструментів аналізу та моделювання для забезпечення енергоефективних режимів функціонування.
Keywords: системи електропостачання; електроенергетичні мережі; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки