Дунда, Світлана Петрівна2013-07-042013-07-042013Дунда, С. П. Якість сировини як фактор забезпечення розвитку хлібопекарних підприємств / С. П. Дунда // Інформаційна культура в сучасному світі: матеріали наук. семінару / за ред. С. О. Гуткевич, З. В. Григорової, Л. А. Андросюк. – К.: НТУУ «КПІ», 2013. – Вип. 2. – С. 25-26https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8914Розглянуто проблеми забезпечення хлібопекарних підприємств якісним борошном як основним видом сировини. Рассмотрены проблемы обеспечения хдебопекарных предприятий качественной мукой как основным видом сырья. The problems of bakeries quality flour as the main type of material are considered.otherякістьхлібопекарні підприємстваборошноqualitybakeriesflourкафедра економіки праці та менеджментуЯкість сировини як фактор забезпечення розвитку хлібопекарних підприємствThesis