Якість сировини як фактор забезпечення розвитку хлібопекарних підприємств - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2013)
Розглянуто проблеми забезпечення хлібопекарних підприємств якісним борошном як основним видом сировини. Рассмотрены проблемы обеспечения хдебопекарных предприятий качественной мукой как основным видом сырья. The problems of bakeries quality flour as the main type of material are considered.
Keywords: якість; хлібопекарні підприємства; борошно; quality; bakeries; flour; кафедра економіки праці та менеджменту