Заїнчковський, Анатолій ОлександровичЛевченко, Юлія Григорівна2013-10-102013-10-102002Заїнчковський, А. О. Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України / А. О. Заїнчиковський, Ю. Г. Левченко // Вісник Житомирського інженерно-технологічного університету. – Житомир, 2002. – № 21. – С. 294 – 297.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10248У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.otherхлібопекарська галузьмакаронна галузьінноваціярозвитокуправлінняборошноbaking industrymacaroni industryinnovationdevelopmentmanagementflourкафедра економіки і праваНауково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей УкраїниArticle