Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2002)
У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.
Keywords: інновації (хлібопекарське виробництво); innovation (bakery production); розвиток хлібопекарної галузі; кафедра економіки і права