Здорове харчування дітей в Україні — запорука майбутнього нації: стан і перспективи - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
У матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: здоров’я справедливо посідає особливе місце у системі людських цінностей, усвідомлюється як неоціненне благо, як умова існування і реалізації індивідуальної програми, як складова щастя та добробуту. Здоров’я ж дітей є запорукою здоров’я наступних поколінь, основою сталого розвитку суспільства та його прогресу у різнобічних сферах діяльності.
Keywords: дитяче харчування; baby food; харчові компетенції; food competencies; особливі харчові потреби; special nutritional needs; ринок дитячого харчування; baby food market; екологічне виробництво; ecological production; здорове харчування; healthy eating