Пасічний, Василь Миколайович2013-11-142013-11-142008Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2008. - № 1. - С. 10-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11292У статті розглянуто напрям виробництва м’ясних та м’ясорослиниих напівфабрикатів на прикладі рубаних напівфабрикатів та можливі їх рецептурні інгредієнти. Також представлені оптимальні технологічні операції для виготовлення даного виду продукції. The paper considers the direction of meat and vegetable semifinished for example chopped semifinished and possible their ingredients of the prescription. Also presented optimum technological operations for the production of this kind product.otherпельменікулінарні виробирубані напівфабрикатиdumplingsculinary productchopped semifinishedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 2)Article