Використання нейро-нечітких мереж для ідентифікації складних об'єктів управління - Смітюх, Ярослав Володимирович (My University, 2010)
В статті розглянуто використання нейро-нечітких мереж для ідентифікації складних об'єктів управління. The article deals with the use of neuro-fuzzy networks for the identification of complex facilities management.
Keywords: ідентифікація; складні об'єкти управління; нейро-нечіткі мережі; identification; complex facilities management; neuro-fuzzy network; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка