Петричук, Ярослав Андрійович2024-03-112024-03-112023Петричук, Я. А. Проєкт хлібозаводу в місті Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням виробництва хліба Зорінського та батонів із висівками опарним способом : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Петричук Ярослав Андрійович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2023. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42139ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб Український новийхліб Зорінськийбатони із висівкамипіч Kumkayaпіч А2-ХПК-25Проєкт хлібозаводу в місті Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням виробництва хліба Зорінського та батонів із висівками опарним способомOther