Казимірчик, Наталія Миколаївна2021-05-282021-05-282020Казимірчик, Н. М. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва яблучного соку з м’якоттю для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Миколаївна Казимірчик ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 136 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34166otherсистема менеджменту якостісік з м’якоттюконкурентоспроможність підприємстваSWOT-аналізпродуктові розрахункивнутрішній аудитжиттєвий цикл продуктукафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва яблучного соку з м’якоттю для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»Other