Рекомендації для ліквідації наслідків біологічного зараження птахокомбінату - Колеснік, Т. В. (My University, 2011)
У роботі аналізуються біологічні небезпеки, викликані вірусом пташиного грипу. In the analysis of biological hazards caused by bird flu.
Keywords: птахокомбінат; небезпека; пташиний грип; Poultry Plant; danger; bird Flu; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу