Копанєва, Анна Михайлівна2024-03-082024-03-082023Копанєва, А. М. Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Копанєва Анна Михайлівна ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2023. – 68 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42110ukкафедра технології оздоровчих продуктівмармеладобліпихаревіньпектинові речовинифункціональний харчовий продуктфункціональний інгредієнтбіологічно активні речовиниПроєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихиOther