Бондар, Микола ВасильовичШиян, Петро ЛеонідовичМаринченко, Віктор ОпанасовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій Миколайович2012-12-192012-12-192009Патент 43008, МПК А 61L 2/16 Спосіб антисептування напівпродуктів спиртового виробництва / Бондар М. В., Шиян П. Л., Маринченко В. О., Мудрак Т. О., Фіщенко А. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2009 02668 ; заявл. 24.03.2009 ; опубл. 27.07.2009. Бюл. № 14, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4635Патент на корисну модель присвячений удосконаленню технології зброджування сусла із крохмалевмісної сировини в спирт із застосуванням антисептичних засобів. Науково обгрунтовано доцільність використання антисептуючих засобів нового покоління з метою зниження негативного впливу контамінуючої мікрофлори на процес виробництва спирту та удосконалено технологію спирту із крохмалевмісної сировини з урахуванням запропонованого способу антисептування. Patent grounded scientifically the expediency of using anti-infective agents of the new generation with the aim of declining the negative influence with contamination micro flora on the alcohol production process from starch raw with consideration of suggested way antiseption. It was studied the influence of anti-infective agents of new generation on contamination microflora.otherвиробництво спиртуантисептуючі засобивиробничі дріжджіalcohol productionantiseptic preparationindustrial yeastкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб антисептування напівпродуктів спиртового виробництва (Патент на корисну модель № 43008)Other