Білько, Марина Володимирівна2012-06-112012-06-112012https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1291Представлені дослідження ароматичного комплексу червоних столових вин. Виявлені класи речовин, які формують аромат червоних столових вин. Встановлено значний вплив групи летких фенолів на аромат червоних столових вин.Complex aroma of red table wines were investigated. The classes of substances that form the aroma of red table wines have been identified. Significant impact of volatile phenols in the aroma of red table wine has been established.otherчервоні столові винаred table wiensароматичні речовинилеткі фенолитерпенові спиртискладні ефіривищі спиртиальдегідиsubstances of aromavolatile phenolsterpenic alcoholsestershigher alcoholsaldehydesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових винArticle