Дослідження виносу рідини з клапанних тарілок масообмінних апаратів з нижніми обмежувачами підйому - Муравська, Ольга Глібівна; Малежик, Іван Федорович (My University, 1973)
Виконані дослідження виносу рідини на клапанних тарілках типу Глітч при відстані між тарілами 200, 300 і 500 мм. У результаті обробки дослідних даних одержано емпіричну залежність для визначення відносного виносу рідини з клапанних тарілок типу Глітч. Conduct of the study shall enter into fluid valve tarelkah konstruktsyy Hlytch. As a result of эksperymentalnыh Data Monitor will provide a эmpyrycheskuyu dependence definitions for taking away with fluid valve tarelok konstruktsyy Hlytch.
Keywords: клапанні тарілки; valve plates; масообмінні апарати; mass exchange devices; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв