Наближення узагальненими сумами Зигмунда на класах - Островська, Ольга Володимирівна (My University, 2000)
Знайдено асимптотичні рівності для верхніх меж відхилень узагальнених сум Зигмунда на класах функцій у випадку швидко спадної. Obtained in this article are asymptotic estimates for upper bounds of deviation for generalized Zygmund sums on the classes of functions in the case of fast decreasing.
Keywords: модуль неперервності; асимптотичні оцінки; класи функцій; function classes; continuity modulus; asymptotic equalities; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.