Гащук, Олександра ІзидорівнаХоменко, Олеся Михайлівна2013-06-012013-06-012013Гащук, О. І. Розширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиці / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 54–55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8070У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса птиці механічного до обвалювання. In article results of researches on development of compositions meet-vegetable semi-finished products with the use of poultry meat to mechanical deboning.otherм'ясо-рослинні напівфабрикатикомбінуванням'ясо птиці механічного дообвалюванняmeat and vegetable semi-finished productscombiningpoultry mechanical deboningкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням м'яса механічного дообвалювання з птиціThesis