Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії у харчовій промисловості - Бевз, Вікторія Володимирівна (My University, 2010)
Підвищення цін на енергоносії робить неможливим подальший розвиток багатьох українських підприємств без суттєвих навантажень, які були б направлені на зниження енергетичної складової в собівартості продукції і послуг. Сьогодні важливим фактором, що може гарантувати успішність в багатьох сферах промисловості в Україні є використання нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії у ріхних галузях народного господарства.

A price increase on power mediums does impossible subsequent development of many Ukrainian enterprises without the substantial loadings, what bulib is directed on the decline of power constituent in a unit and services cost. Today by an important factor which can guarantee progress in many spheres of industry in Ukraine there is the use of untraditional and vidnovlyuval'nikh
Keywords: енергозбереження; нетрадиційні; відновлювальні джерела енергії; energy-savingss; untraditional; renewable energy sources; кафедра обліку і аудиту