Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану - Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга Віталіївна (My University, 2024)
У дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренції

This study presents the development of a quality management system for the production chain of a restaurant, focusing on improving operational processes and enhancing customer satisfaction in a highly competitive environment
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; система управління якістю; ресторанний бізнес; виробнича ланка; бізнес-процеси; quality management system; restaurant industry; production chain; business processes